Bygge vinterhage?

Liker du å bygge ting? Da er det fullt mulig å bygge din egen vinterhage.

Med reisverk i limtre fra Grønt Fokus får du mange valgmuligheter. Vi kan tilby deg veldig mange størrelser og modeller, slik at du skal finne noe som passer for deg. Du kan også velge om du vil motta u-kappede materialer slik at du kan måle og kappe materialene selv eller du kan få en pre-kuttet modell der alt er ferdig tilpasset og klart til montering. Fordelen med u-kappede materialer er at du har større fleksibilitet og kan tilpasse vinterhagen mer som du vil, mens en pre-kuttet modell bør monteres slik den kommer. Slike vinterhager passer derfor perfekt til deg som liker å bygge ting selv.

Det finnes mange som ønsker hjelp til denne planleggingen for å bygge vinterhage. Grønt Fokus hjelper deg gjerne. Ta kontakt på tlf. 38 18 18 18 eller på e-post: info@grontfokus.no.

Størrelse og reisverk til vinterhage?

Bestem først de ytre målene på grunnflaten og høyden. Ut fra dette kan Grønt Fokus tegne et reisverk for din nye vinterhage.

Vinduer og skyvedører til vinterhage

De fleste velger å ha store vindusflater i sin vinterhage. Dette gir luft og lys. Gode utluftingsmuligheter er viktig. Om sommeren kan det bli veldig varmt i en lukket vinterhage. Skyvedører, foldedører og skyvevinduer er derfor populære løsninger.

Velge tykkelse på isolertak

Valg av tykkelse på ditt tak (polycarbonat / isolertak) avgjøres oftest av snømengden der du bor. Tykkere tak gir bedre isolasjon og lunhetsfølelse. Isolertak til vinterhage leveres typisk i tykkelsene 32 mm og 50 mm.

Hagestue- og vinterhage guide

Vi har laget et enkelt program der du kan bygge din egen vinterhage på få klikk med skyvedører og skyvevinduer. Velg først størrelse og formål, deretter skyvepartier. Til slutt får du et pristilbud. Dette kan du så enkelt sende til din egen e-post adresse så du kan tenke over saken. Prøv hagestue- og vinterhage-guiden.

Du finner detaljert informasjon, priser, tips, ideer, bilder og eksempler på vinterhager i nettbutikken til Grønt Fokus AS: Priser, tips og råd om tak til vinterhage og terrasse

Lykke til med forarbeidet og planleggingen av din vinterhage!