Vinterhage - tips, råd, priser - bygge og kjøpe

Forside | Vinterhage nettbutikk | Kontakt oss | Bygge vinterhage | Skyvedører og skyvevinduer | Tak til vinterhage | Bilder av vinterhage


Mer informasjon om tak til terrasse og vinterhage: Finn priser, ideer og bilder av tak til vinterhage og terrasse her.

Forside vinterhage.info
 

Tak til vinterhage

En av de viktigste hensiktene med en vinterhage er å gi lys og stemning kombinert med innemiljø. Her spiller valg av tak inn. I en vinterhage skal du få følelsen av å være ute, samtidig som du sitter innendørs. Et tak som lyset kan skinne gjennom er meget viktig for å oppnå denne opplevelsen. Isolertak er da et godt valg, gjerne OPAL-farget isolerplast. Slike takplater er svakt melkehvite, og gir et behagelig og dempet overlys i vinterhagen.


Vinterhage tak

Tak til terrasse

Du kan gjerne benytte en av de tynnere variantene av isolerplast (polycarbonat) som tak over din terrasse. Da får du den unike kombinasjonen av beskyttelse mot regnvær, samtidig som terrassen ikke mister lyset. Mange har forsøkt dette med stort hell, og står igjen med en terrasse med kraftig økning i bruksverdi. I tillegg raser snøen lett av vinterstid, selv med forholdsvis små takvinkler.

Les mer om tak til vinterhage og tak til terrasse:
Tak til vinterhage

Isolertak er et gjennomskinnlige tak av polycarbonat (kanalplast) og kan leveres i forskjellige tykkelser. I Skandinavia benyttes slike tak til mer enn 90% av alle vinterhager som bygges. Dette kommer nok av at dette er et rimelig tak, men det skyldes også at isolertaket har de egenskapene en er ute etter i en vinterhage; god isolering, god bæreevne og god lysgjennomgang.

Montere tak til vinterhage eller terrasse?

Montering av isolertak er enkelt. Platene er lette å arbeide med. De legges i aluminiumprofiler som er plassert langs taksperrene. Platene er til og med lette å tilpasse med vanlig håndsag. Grønt Fokus kan tilby tak fra 10 til 50 mm tykkelse, men til vinterhager er det mest vanlig å bruke 32 eller 50 mm.


Hagestue- og vinterhage guide

Vi har laget et enkelt program der du kan bygge din egen vinterhage på få klikk med skyvedører og skyvevinduer. Velg først størrelse og formål, deretter skyvepartier. Til slutt får du et pristilbud. Dette kan du så enkelt sende til din egen e-post adresse så du kan tenke over saken. Prøv vår hagestue- og vinterhage guide her!

For mer informasjon, besøk nettbutikken til en av landets ledende leverandører av vinterhage, Grønt Fokus AS:
Priser, tips og råd om tak til vinterhage og terrasse

Lykke til med tak til din vinterhage!


Les mer om skyvedør og skyvevindu til vinterhage fra en av Norges ledende vinterhageleverandører.
Webdesign og internettløsning av WebBusiness AS © 2014