Skyvedører til vinterhage

I en vinterhage eller på en innebygd veranda / terrasse, er en skyvedør eller et skyvevindu en viktig del.

Skyvedører og skyvevinduer sikrer deg gode muligheter for lufting, samtidig som du kan stenge ute naturkreftene på en uværsdag. Våre skyvepartier til vinterhage heter Isomax og er doble glass med argongass. U-verdien er på lave 1,9 og det betyr at varmen vil holde seg innendørs.

For å holde prisene nede har vi faste standardhøyder på 199,5 cm på dør og 119,5 cm på vindu. Bredden er fra 145 cm til 390 cm og du kan få 2 eller 3-felts skyveparti. Når skyvedøren er lukket er profilene laget slik at feltene griper i hverandre og låses sammen. Dette gir god tetthet, samtidig som feltet blir vesentlig mer motstandsdyktig i kraftig vind.

Skyvepartier med lås og sikkerhetsglass

Velger du våre skyvedører og skyvevinduer får du sylinderlås i begge ender av partiet, slik at du kan låse og låse opp partiene som du vil. Felles er også at de kan åpnes begge veier.

Planlegg din vinterhages skyvevinduer og skyvedører

Du kan selvsagt også bruke faste vinduer i din vinterhage. Husk derimot at det kan være store fordeler å ha skyvepartier, først og fremst for å kunne tilpasse klima og temperatur i forhold til utetemperatur og vindforhold.

Hagestue- og vinterhage guide

Vi har laget et enkelt program der du kan bygge din egen vinterhage på få klikk med skyvedører og skyvevinduer. Velg først størrelse og formål, deretter skyvepartier. Til slutt får du et pristilbud. Dette kan du så enkelt sende til din egen e-post adresse så du kan tenke over saken. Prøv hagestue- og vinterhage-guiden.

For mer informasjon, besøk nettbutikken til en av landets ledende leverandører av vinterhage, Grønt Fokus AS: Priser, tips og råd om skyvedører og skyvevinduer til vinterhage

Lykke til med valg av skyvedør og skyvevindu til din vinterhage!